024 3770880 Webmail
Header pijl
Controleer of domeinnaam vrij is

Je weg naar succes! Jouw betrouwbare internet partner

Offerte aanvragen

E-mailmarketing

Onze online marketeers zijn echte vakidioten. Met slimme data doen ze er álles aan om je doelgroep in beweging te krijgen. Naar je website, webshop, de telefoon, of zelfs fysiek naar je bedrijf als je dat wil. Een van de tools die ze daarvoor tot hun beschikking hebben, is e-mail marketing, ofwel slimme online nieuwsbrieven. Vinden ze mooi. Want via e-mail kunnen ze de juiste persoon op het juiste moment persoonlijk van de juiste informatie voorzien. Niet alleen mooi voor jou, omdat het de verkoopcyclus bevordert, maar ook interessant voor je doelgroep, omdat ze laagdrempelig op de hoogte blijven van je activiteiten.

Bereik de juiste persoon op het juiste moment met de juiste informatie

E-mailmarketing levert het volgende op:

  • Het versterken van de relatie met nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor verhoogt de klantloyaliteit en is de kans op herhalingsaankopen groter
  • Het werven van nieuwe klanten
  • Het stimuleren van het aantal verkopen

Let’s do this!

Juist omdat e-mail marketing zo veel effect heeft, vinden we het geweldig mooi werk! De resultaten zien binnenkomen, daar word je gewoon blij van! Met de juiste input kunnen we de complete digitale nieuwsbrief periodiek voor je verzorgen. In de kant en klare tool die we voor je klaarzetten, kun je ook zelf perfecte nieuwsbrieven versturen! Uiteraard keurig in je eigen huisstijl! Je typt de tekst, sleept wat zaken van links naar rechts en je nieuwsbrief is klaar!