024 3770880 Webmail
Header pijl
Controleer of domeinnaam vrij is

Je weg naar succes! Jouw betrouwbare internet partner

Offerte aanvragen

Google optimalisatie

Google

Google optimalisatie is het verbeteren van je website voor de zoekmachine van Google. Google optimalisatie wordt ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd. Wanneer je website geoptimaliseerd ben je beter vindbaar omdat je website op een hogere positie staat en dus vaker aangeklikt wordt.

Topposities in Google

Ons SEO team zorgt voor topposities van je website in Google. Zorg er voor dat potentiële klanten de weg naar je website vinden en investeer in een vindbare website.

Wat is Google optimalisatie?

SEOZoekmachine optimalisatie is het op de juiste manier indelen van je website zodat deze zo goed mogelijk geïndexeerd wordt door de zoekmachines. Het is niet alleen maar het goed zetten van zogenaamde metatags op de website. Wij delen de gehele pagina op de juiste manier in. Ook zorgen we ervoor dat pagina’s niet met elkaar conflicteren.

Uiteraard doen wij dit voor de websites die wij voor onze klanten bouwen maar we kunnen ook een analyse uitvoeren op websites die niet bij ons staan.

Zoekmachine optimalisatie SEO van WordPress websites

Heb je een WordPress website en scoort deze nog niet goed (genoeg) in de zoekmachines. Ons SEO team is ook gespecialiseerd in de Google optimalisatie van WordPress websites. Dit is in principe een vak apart en werkt anders dan de SEO van custom made websites. Wij kunnen je hele website eerst analyseren en een adviesrapport uitbrengen. Je kunt daarna zelf kiezen om de adviezen zelf uit te gaan voeren of dat wij ze gaan doorvoeren.

Bel 024 377 0880 of e-mail ons voor meer informatie.