024 3770880 Webmail
Header pijl
Controleer of domeinnaam vrij is

Je weg naar succes! Jouw betrouwbare internet partner

Offerte aanvragen

Hosting websites

Je website en e-mail verdienen een veilig plekje op een goed onderhouden server. Zo ben je er zeker van dat je commerciële informatie altijd online te vinden is, terwijl je hackers professioneel buiten de deur houdt. Dat is de betrouwbaarheid die wij je met onze eigen hosting service bieden!

Bij Registratie breng je de site onder bij de professionals die hem gebouwd hebben. Met kennis van je site, je wensen én je hosting, kunnen we direct schakelen wanneer dat nodig is.

Hosting bij Registratie

Je voordelen van hosting bij Registratie:

  • Alles onder 1 dak
  • 24/7 support. Wat er ook gebeurt, we helpen je direct!
  • Dagelijks malware monitoring
  • Gescheiden beheer van e-mail, websites en webshops voor optimale veiligheid. Eventuele downtime van je website heeft bijvoorbeeld geen effect op de bereikbaarheid van je webshop.

Welke hosting heb jij nodig?

Hosting gaat om serverruimte. Met voldoende ruimte bied je je website bezoekers een lekker snelle site. De ruimte die je nodig hebt om dat te garanderen, is afhankelijk van de omvang van je website en het aantal bezoekers dat je site trekt. Samen met jou stemmen we de optimale ruimte af, die we vanzelfsprekend voor je monitoren en in overleg flexibel voor je bijstellen.