024 3770880 Webmail
Header pijl
Controleer of domeinnaam vrij is

Je weg naar succes! Jouw betrouwbare internet partner

Offerte aanvragen

Webshop laten bouwen WordPress

Ben jij toe aan een nieuwe webshop? Of heb je nog geen webshop en wil je er één? Bij Registratie.nl maken we custom made webshops of WordPress webshop. We maken een webshop waarmee je je online verkoopambities kan bereiken!

Een up-to-date webshop bouwen in WordPress

Het is een illusie dat als je eenmaal een webshop in WordPress hebt, dat je er dan niks meer aan hoeft te doen. Er is constant sprake van veranderingen en vernieuwingen. Dit is ook terug te zien op de je webshop. Als je niet up-to-date blijft, merk je dat gelijk niet alleen aan je verkoopcijfers, maar ook aan je positie in Google.

Google optimalisatie voor je webshop in WordPress

Hoe hoger je staat in Google, hoe beter. Je wordt beter gevonden door je doelgroep, wat de kans vergroot dat je verkoopt. Daar willen we je natuurlijk bij helpen. Daarom zorgen er voor dat jouw website voor Google is geoptimaliseerd. Dit doen wij door:

  • Door je webshop responsive te maken, zodat hij op zowel desktop, smartphone en tablet goed te zien is
  • Door te richten op de meest geschikte zoekwoorden

Webshop laten bouwen in WordPress

We bouwen vanaf €2.999,- een complete webshop in WordPress voor je. Je producten zijn altijd toegankelijk voor iedereen waardoor je ze makkelijk aan de man kan brengen. Heb jij al ideeën over hoe je je webshop wil laten bouwen in WordPress? Wij horen het graag en we gaan graag met je in gesprek!