Website laten maken

Een eigen website laten maken? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Wij bouwen natuurlijk websites die voldoen aan de huidige maatstaven.

Website design

Responsive

Responsive websiteGeoptimaliseerd voor de smartphone en tablet doordat we standaard in responsive werken. Je website wordt altijd optimaal getoond op je mobiel, tablet of computer.

Google optimalisatie

Uiteraard met de juiste indeling voor Google zodat de indexering van de website ook optimaal is. Goed en goedkoop bouwen wij je website dan ook nieuw of we bouwen een bestaande website om zodat deze weer helemaal up-to-date is.

Is je website wel up-to-date?

Tegenwoordig wordt er natuurlijk steeds vaker via de smartphone naar de websites gekeken. Is jouw website dan wel goed te zien? Een website die niet geschikt is voor de smartphone of tablet scoort slechter in Google en kost je helaas klanten.

Website laten maken

Vanaf € 490,- bouwen wij een geheel perfecte en professionele website. Dit kan geheel custom made of in een theme van WordPress.

Custom made website

Website online
onbekend

Design flexibiliteit
100%

Beheer gedeelte
meerwerk

Update service

Webshop

Responsive

Google SEO
optioneel

Aanvragen

vanaf € 490,-

WordPress website

Website online
7 werkdagen

Design flexibiliteit
80%

Beheer gedeelte

Update service
optioneel

Webshop
x

Responsive

Google SEO
optioneel

Aanvragen

vanaf € 490,-

Wij bouwen altijd de websites geheel in samenspraak met de klant. Elke website is in principe uniek qua indeling en content. Geen standaard templates bij ons, maar echte designs passend bij je eigen huisstijl. Indien je meer wilt weten kan je ons bellen of mailen zodat we de wensen doorspreken en hier vrijblijvend een offerte voor opmaken. Elke website is anders dus wij hebben als idee dat dat niet op een automatische manier kan.

Bel 024 377 0880 of e-mail ons voor meer informatie.

iDeal SIDN EURID ICANN PayPal PHP MySQL Apache Consuveilig