024 3770880 Webmail
Header pijl
Controleer of domeinnaam vrij is

Je weg naar succes! Jouw betrouwbare internet partner

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken

Een complete WordPress website laten maken al vanaf € 490,-.
WordPress is een zeer populaire module om eenvoudig een website bij te houden. Wij bouwen de website en je kan daarna zelf de aanpassingen of toevoegingen doen op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Wij bouwen de WordPress website geheel in samenspraak. We gebruiken diverse themes die passen bij jouw wensen. Wil je iets unieks laten maken? Neem dan contact op met een van onze WordPress specialisten. De website kan uiteraard geheel worden geoptimaliseerd met duizenden beschikbare plugins. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Waarom je WordPress website laten maken door Registratie.nl?

Wij zijn dé webdesign en WordPress specialist van Nederland. Al vele jaren staan wij bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van WordPress websites

  • Persoonlijke service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel
  • Ruim 17 jaar ervaring op het gebied van WordPress en website ontwikkeling
  • Binnen een uur antwoord op al je vragen tijdens kantooruren
  • Klanten waarderen onze service met een 9,4
  • Alles onder één dak! Eén aanspreekpunt voor je domeinnamen, e-mail en website

WordPress website ombouwen

Het is ook mogelijk om een bestaande website om te bouwen in het WordPress format. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Je oude website wordt in een nieuwe jas gegoten en kan daarna weer jaren mee doordat die weer aan de nieuwste technieken en eisen voldoet.

Wil je geen standaard WordPress thema maar bent u op zoek naar een professioneel en uniek ontwerp? Ook dat is bij Registratie.nl mogelijk. Niks is voor onze ontwerpers te gek, ook voor een complex maatwerkpakket ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen. We kunnen dan geheel vrijblijvend een voorstel doen van wat er mogelijk is.

WordPress website laten maken