Sluiten Inloggen

Wat is Registratie.nl?

Registratie.nl is een handelsnaam van Nederlandweb. Zo zit ’t en daar doen we niet geheimzinnig over.

Mobiele afbeelding

Registratie is een handelsnaam van Nederlandweb

Bestel je een domeinnaam via Registratie.nl dan krijg je een factuur van Nederlandweb. Hetzelfde geldt voor de hostingpakketten die Registratie.nl aanbiedt. Ook die levert Nederlandweb.

Wat Registratie.nl en Nederlandweb anders maakt dan andere organisaties die domeinen registreren of hostingpakketten leveren? Wij helpen als je er niet uitkomt. Hoe dat werkt? Nou…, dat is best eenvoudig. Heb je hulp nodig bij je hosting of bij het instellen van je e-mail? Bel ons. Zijn er ander problemen? Bel ons. Bij ons zijn de lijnen kort en heb je snel een supportmedewerker aan de telefoon.

Bel je ons voor niet urgente hulp, dan maken we meestal een belafspraak. Tijdens zo’n belafspraak kunnen we via een tool (Teamviewer) binnen enkele seconden een veilige verbinding maken tussen jouw computer en onze helpdesk. Een supportmedewerker neemt als ’t ware jouw computer even over en stelt alles voor je in. Dat is heel tof, toch?

Kortom; je bestelt je domeinnaam veilig en snel bij registratie.nl. Heb je ook een hostingpakket nodig? Nederlandweb host je website op state-of-the-art apparatuur in de best beveiligde datacentra in Nederland.

Mobiele afbeelding

Wat wij belangrijk vinden?

  • Wij houden ’t graag persoonlijk.
  • Wij voelen ons betrokken.
  • Wij willen behulpzaam zijn.
  • Wij zijn doelgericht.
  • Wij zijn flexibel.